Začenja se boj za medalje državnega prvenstva

Jutri se začenja boj za medalje v držanem vaterpolskem prvenstvu. Za omenjeno lovoriko se bosta udarila gorenjski Triglav iz Kranja in Calcit Kamnik.

Po zmagi v polfinalu nad Koprom 1958 in ljubljanskim Slovanom se bosta Kalcit in Triglav tako pomerila v finalu državnega prvenstva v kategoriji članov. Na tekmi za 3. mesto se bosta merila poraženca polfinala Koper in Slovan.

Finalna serija na tri dobljene tekme se začenja v Kranju, serija za 3. mesto na dve zmagi pa v Ljubljani. Na POB Kranj se bosta pomerila kranjski Triglav in kamniški Calcit, ki sta se v aktualni sezoni srečala že v finalu pokala, kjer so bili z 10:5 uspešnejši Kamničani. Ekipi sta se nato dvakrat srečali tudi v rednem delu lige, kjer je najprej Kamnik slavil z 11:10, mesec dni kasneje pa mu je Triglav vrnil z 9:7 in zasedel prvo mesto na lestvici, ter si s tem zagotovil prednost domačega terena v finalu. Boj za bron začenjajo na Kodeljevem, saj je Ljubljana osvojila tretje mesto v rednem delu, prav tako pa je svoje nasprotnike ugnala na obeh medsebojnih srečanjih.

DRŽAVNO PRVENSTVO ČLANI, FINALE

Sobota, 22. 5.
18:00 Triglav : Calcit Kamnik (POB Kranj)

ZA 3. MESTO
18:00 Ljubljana Slovan . Koper 1958 (Kodeljevo, Ljubljana)

FOTO: Aleksander Sokler/Calcit Kamnik

Aleksander Sokler

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.