Triglav kadetski prvak

Danes se je na bazenu Pod skalco v Kamniku odvilo letošnje državno prvenstvo za kadete (U17). Naslova se veselijo vaterpolisti Triglava, ki so se po dveh zanesljivih zmagah na turnirju zavihteli na sam vrh.

polfinale
Calcit Kamnik : Ljubljana Slovan 17:7 (3:2, 6:2, 1:1, 5:2)
Al. Cerar 7, Pilič 4, Zupan 2, Až. Cerar in Kordež 1; B. Kirasič 3, Čanč 2, Zidar in Danetovič 1.
Branik : Triglav 8:23 (1:8, 0:3, 3:7, 4:5)
Seljak 6, Herzog 2; Rajlič 6, Zupanc in Lah 4, J. Grabec, Paunovič in Cvijanovič Tepina 2, Laketič, Lukič in Štromajer 1.

V polfinalnih dvobojih sta si obe ekipi, ki sta na koncu slavili, že do polčasa priigrali občutnejšo prednost in nato tekmo mirno pripeljali do konca.

za 3. mesto
Ljubljana Slovan : Branik 16:8 (4:2, 3:1, 6:1, 3:4)
Zidar 4, Klobučar 3, Danetovič, Babič in Povhe 2, B. Kirasič, Čanč in Radovanovič 1; Kačič 5, Suvajac, Seljak in Herzog 1.

Na tekmi za tretje mesto so si vaterpolisti Ljubljane ključno prednost zagotovili v tretji četrtini, ki so jo dobili s 6:1. Mariborčanom se je poznala tudi kratka klop, saj so v Kamnik prišli z zgolj devetimi igralci.

finale
Calcit Kamnik : Triglav 7:16 (0:1, 2:5, 2:6, 3:4)
Al. Cerar 3, Až. Cerar 2, Zupan in Čarni 1; Zupanc 5, Lah 3, Rajlič in Štromajer 2, J. Grabec, Lukič, Paunovič in Cvijanovič Tepina 1.

Mladi kranjski vaterpolisti so po uvodni četrtini, ko smo videli en sam zadetek, nato pritisnili na plin in v naslednjih dveh ušli Kamničanom, ter na koncu z veliko prednostjo slavili in se veselili naslova državnega prvaka.

FOTO: facebook AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič

Comments (1)

  1. Orange nodes denote genes unique to MMR intact patients, blue nodes denote genes unique to MMR deficient patients, green nodes denote genes present in both MMR deficient and MMR intact networks, and purple nodes denote imputed genes diabetes and viagra

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.