Dušan Mandić MVP finalnega turnirja LP

Srbski levoroki bombarder Dušan Mandić je, na včeraj končanem zaključnem turnirju lige prvakov v Beogradu, osvojil naziv najkoristnejšega igralca turnirja.

Srb je s Pro Reccom, za katerega igra že šest let, po dolgem času ponovno uspel priti na evropski klubski vrh. V zadnjih letih se je Pro Recco sicer redno uvrščal na zaključne turnirje, a bil na koncu vedno prekratek.

Po poročanju spletne strani vaterpolovesti.com je po včerajšnjem finalu dejal: “Dolgo smo čakali ta naslov, šest let. Bilo je težko, trpeli smo, izpadali v polfinalu, izgubili tudi finale v Genovi. To sem si zelo želel, zato zahvala soigralcem, trenerjem, strokovnemu štabu in ostalim ljudem iz kluba. Ne zanima me nagrada MVP, saj smo ta naslov osvojili skupaj, ne igram le jaz. Dali smo vse od sebe in tu je rezultat.”

Seveda ni šlo mimo govoric, da si ga v svojih vrstah želi Novi Beograd, a Mandić o tem še ni želel dajati izjav. V Beogradu namreč sestavljajo ekipo za naskok na evropski vrh, saj so si zagotovili gostiteljstvo zaključnega turnirja še za prihodnji dve sezoni.

FOTO: len-f8belgrade.rs

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja