Jaša Lah, kapetan slovenske reprezentance do sedemnajst let je strnil nekaj misli

Jaša Lah je kapetan izbrane vrste U-17, je tudi član AVK Triglav Kranj. Je eden najboljših mladih slovenskih igralcev. Poleg tega je z odličnimi predstavmi v finalu državnega članske prvenstva, kjer so Triglavani za las ostali brez naslova dokazal, da si več kot zasluži kapetanski trak. Sicer je kot sogovornik umirjen, vendar so njegovi projektili strah in trepet vseh vratarjev. Na novinarski konferenci je strnil nekaj misli.

Lahko kapetan reprezentance pove kaj o kvalifikacijah?

“Z ekipo se zelo dobro poznamo. S fanti smo igrali že na EP za U-15,  kot tudi že prej v kvalifikacijah. Pozna se, da zaradi Covid-19 nismo tako uigrani, kakor smo bili v preteklosti. Seveda so vsi igralci kljub temu imeli dobre možnosti za treniranje in smo kar dobro pripravljeni. Dve ekipi že poznamo in približno vemo, kako igrajo. Velike Britanije in Avstrije ne poznamo, vendar jih kljub temu ne podcenjujemo. Kot je že omenil trener, se nikogar ne bojimo in bomo dali vse od sebe da se uvrstimo na EP prvenstvo, kar si seveda vsi želimo. Celo sezono smo dobro trenirali in lahko zdaj na teh kvalifikacijah pokažemo, koliko smo napredovali v tem letu.”

Kako funkcionira ekipa glede na to, da ste zbrani iz vseh klubov?

“S to ekipo smo kot AVK MAribor igrali v letošnjem državnem članskem prvenstvu, kjer smo se dobro ujeli. Sicer se fantje poznamo tudi iz drugih tekem, bili smo na pripravah v Črni gori, kjer smo odigrali tekmo s kar močno ekipo in bodo tako te kvalifikacije seveda odraz naših priprav.”

Aleksander Sokler

Comments (2)

  1. Wow, amazing blog layout! How lengthy have you ever been running a blog
    for? you made blogging glance easy. The full glance of your web site is magnificent,
    as well as the content material! You can see similar here
    najlepszy sklep

  2. Good day! Do you know if they make any plugins to
    assist with Search Engine Optimization? I’m trying to
    get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
    very good success. If you know of any please share.
    Thank you! You can read similar text here: E-commerce

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.