Začenja se 2. liga

V soboto bo na zunanjem bazenu v koprski Žusterni potekal prvi turnir druge članske vaterpolske lige. V drugoligaškem tekmovanju bodo nastopila nekatera moštva, ki so se poslovila po kvalifikacijskih tekmah za prvo ligo, nastopali pa bodo večinoma veteranski igralci in pa mladi upi, ki v pravkar končani sezoni niso nastopali za članska moštva v rednem delu in končnici prve lige.

Tekmovanje bo potekalo po enokrožnem turnirskem sistemu (vsak z vsakim). Prvi turnir bo, kot je že omenjeno, potekal to sobota, 3. 7. v Kopru, drugi turnir pa bo ob koncu avgusta oz. začetku septembra na zunanjem bazenu v Celju. V drugoligaški konkurenci se bodo predstavila moštva ŠD Kranj 75 (Kranj), VD Mrož (Ljubljana), VK Gorica (Nova Gorica), ŠD Žusterna (Koper) in VK Posejdon (Celje). Ekipe bodo torej na dveh turnirjih odigrale vsaka po štiri srečanja, nato pa bomo po ligaškem sistemu dobili prvaka druge lige.

Razpored turnirja v Kopru:
17.00 Kranj 75 : Mrož
18.00 Posejdon : Žusterna
19.00 Gorica : Kranj 75
20.00 Mrož : Posejdon
21.00 Gorica : Žusterna
FOTO: ZVDS/FB
Jaka Mikoletič

Comments (1)

  1. Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The overall
    glance of your site is fantastic, as neatly as the content!
    You can see similar here sklep internetowy

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.