Črnogorski selektor objavil seznam za OI

Selektor vaterpolske reprezentance Črne gore Vladimir Gojković je objavil seznam 13 igralcev, ki potujejo na olimpijske igre v Tokio.

Na seznamu so: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Baničević in Petar Tešanović.

“Izbrali smo 13 igralcev, ki nas bodo zastopali na olimpijskih igrah. Vsekakor je vsaka odločitev težka, tokrat pa smo imeli tudi nekatere težave poškodbami. Manjka nam Dejan Lazović, ki je bil prva vratarska izbira v reprezentanci zadnja štiri leta. Vsem nam je žal, da se ne more potegovati za nastop na teh olimpijskih igrah. Tudi Đura Radovića, igralca, ki je bil hrbtenica te ekipe v zadnjih letih, zaradi poškodbe tokrat ne bo zraven. Na vrata reprezentance pa trkajo tudi nekateri novinci. Upamo, da smo izbrali 13 najboljših in da bomo na olimpijskih igrah pokazali marsikaj,” je za spletno stran črnogorske zveze dejal selektor Gojković.

FOTO: Vaterpolo i plivački savez Crne Gore – WPOLO Montenegro/FB

Comments (1)

  1. Islam Berkemajuan

    THis information is precious! thank you!

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.