Črnogorski selektor objavil seznam za OI

Selektor vaterpolske reprezentance Črne gore Vladimir Gojković je objavil seznam 13 igralcev, ki potujejo na olimpijske igre v Tokio.

Na seznamu so: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Baničević in Petar Tešanović.

“Izbrali smo 13 igralcev, ki nas bodo zastopali na olimpijskih igrah. Vsekakor je vsaka odločitev težka, tokrat pa smo imeli tudi nekatere težave poškodbami. Manjka nam Dejan Lazović, ki je bil prva vratarska izbira v reprezentanci zadnja štiri leta. Vsem nam je žal, da se ne more potegovati za nastop na teh olimpijskih igrah. Tudi Đura Radovića, igralca, ki je bil hrbtenica te ekipe v zadnjih letih, zaradi poškodbe tokrat ne bo zraven. Na vrata reprezentance pa trkajo tudi nekateri novinci. Upamo, da smo izbrali 13 najboljših in da bomo na olimpijskih igrah pokazali marsikaj,” je za spletno stran črnogorske zveze dejal selektor Gojković.

FOTO: Vaterpolo i plivački savez Crne Gore – WPOLO Montenegro/FB

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja