Novi Beograd uradno potrdil še prestop Duška Pijetlovića

Potrjevanje prestopov v Novi Beograd se nadaljuje. Zadnji, za katerega je klub objavil, da se seli v njihovo jato, je reprezentančni center Duško Pijetlović.

Trofejni srbski center je z reprezentanco osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, v klubski karieri pa prav tako. V zadnji sezoni je igral na Madžarskem pri Szolnoku in z njim osvojil prvenstvo ter LEN Euro Cup.

Dosedanji klubi:
Vojvodina, Partizan, Pro Recco, Crvena Zvezda, Sintez Kazan, še enkrat Pro Recco, Dinamo Moskva in Szolnok.

 

FOTO: Szolnoki Vízilabda Sport Club/FB

Comments (1)

  1. Portal Oświatowy

    Interesting and informative. But will you write about this one more? One of the most common gifts you may get when you have a baby shower would be baby bibs.

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.