Gardašević k Zvezdi, Vićković v Partizan

Po tem, ko že skoraj vsakodnevno poročamo o novih okrepitvah Novega Beograda, se krepijo tudi nekateri drugi srbski klubi.

Crvena zvezda je dobila tretjo okrepitev za novo sezono. Po Stefanu Pješivcu in Bogdanu Đurđiću k rdeče-belim prihaja še en Črnogorec – Filip Gardašević. Levičar je v Srbijo prispel lani poleti, ko je okrepil Šabac, januarja pa se preselil v Novi Beograd. Pred tem je igral za Jadran iz Herceg Novega, s katerim je igral tudi v ligi prvakov.

V prejšnji sezoni je odigral 21 tekem in dosegel 45 golov, tako da bo odlična okrepitev za moštvo Aleksandra Filipovića. Na desni strani napada bo zamenjal dve leti mlajšega Lazarja Vićkovića, ki se bo vrnil v Partizan, iz katerega se je lani pridružil večnemu tekmecu. Rdeče-bele sta poleg Vićkovića letos poleti zapustila še Petar Kasum in Kristian Šulc.

Vićkovič je sedma okrepitev Partizana, ki je pred tem v svoje vrste zvabil Milana Aleksića, Dimitrija Rističevića, Alexa Bowna, Nemanjo Vica, Petra Velkića in Filipa Radojevića.

FOTO: Jadran Herceg Novi/FB

Jaka Mikoletič

Comments (1)

  1. Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you
    ever been blogging for? you made running a blog look easy.
    The entire glance of your site is great, as well as the content!
    You can see similar here sklep online

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.