Dušan Mandić: Imamo svoj cilj in stremimo k njemu

Srbski vaterpolisti so pripravljeni na olimpijske igre v Tokiu, kjer bodo branili zlato, osvojeno v Riu pred petimi leti. Dušan Mandić bo na olimpijskih igrah nastopil še tretjič, pred začetkom treningov na bazenu SRC “Milan Gale Muškatirović” pa je novinarjem povedal, da je vedno težje ubraniti zlato kot zmagati, a da ima ta ekipa svoj cilj.

“Vedno je težje ubraniti zlato medaljo kot zmagati, toda pritisk je enak. Rio je imel težo, ta je tu tudi zdaj. Smo izkušena ekipa, svoj cilj poznamo in stremimo k temu,” je pred odhodom na olimpijske igre po poročanju Tanjuga dejal levoroki bombarder.

Srbija brani naslov, osvojen leta 2016, v Riu, v skupini B pa bo igrala z reprezentancami Španije, Hrvaške, Črne gore, Kazahstana in Avstralije: “Skupaj smo šli skozi marsikaj, osvajali smo tudi sedma in peta mesta, kot tudi zlate medalje. Pomembno je, da gremo korak za korakom. Konkurenca je močna, skupina je težka in skozi njo se moramo priipraviti na četrtfinale, ki je vedno najpomembnejša tekma.”

Moramo le začutiti pozitivno energijo iz Srbije in vse bo lažje, je po poročanju portala Vaterpolo vesti še dodal Mandić: “Bolje je igrati pred občinstvom, ampak za vse bo enako.” Mandić je poudaril tudi, da je najpomembneje, da so vsi v ekipi zdravi.

FOTO: P. Mesiano/Deepbluemedia

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.