Josip Vrlić spet v Radničkem

Hrvaški reprezentant Josip Vrlić je nova okrepitev Radničkega iz Kragujevca. Klub je tako verjetno zaključil s sestavo ekipe za novo sezono. Ekipo je do zdaj uradno zapustil le Strahinja Rašović, njegova zamenjava je Miloš Ćuk.

Izkušeni center, ki je aprila praznoval 35. rojstni dan, bo drugič zaigral za Radnički. Leta 2015 je z Kragujevčani osvojili srbski pokal. Igral je še za Jug, Botafogo, Barceloneto in v prejšnjih sezonah za Mladost. Je standardni član hrvaške reprezentance in dejstvo je, da bo odlična okrepitev za ekipo Uroša Stevanovića, ki želi naslov ubraniti v močni konkurenci Novega Beograda, Partizana in Crvene zvezde.

“Grem v dobro znano okolje, klub in mesto, kjer sem že igral. Gradijo močno ekipo za naslednjo sezono in to so razlogi, da sem se odločil za Radnički”, je po poročanju Sportskega Žurnala povedal Josip Vrlić.

Foto: facebook.com/wp2018bcn

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.