Savić: “Zdaj vsi vedo, kako je moji ženi”

Srbski vaterpolisti so minuli vikend v finalu Olimpijskih iger v Tokiu z 13:10 premagali Grke in ubranili zlato kolajno iz Ria. Čustev po izjemni finalni zmagi ni mogel skrivati tudi trener ene najboljših reprezentanc na svetu, Dejan Savić.

“Zdaj nič ni pomembno – niti kako smo igrali, niti kaj smo naredili, niti to, ali je težje braniti kot osvojiti zlato. Zdaj je pomembna le zmaga. Čudovit občutek, nimam besed, to so redki trenutki, ki jih imamo da samo molčimo in uživamo,” je po tekmi in osvojitvi zlate kolajne dejal glavni trener Srbije Dejan Savić.

Selektor Srbije je nato v svojem stilu nadaljeval:
“Čustveno sem prazen, zelo sem vesel zaradi te generacije. Zdaj je realno uživati ​​v vsem, najpomembnejše je tisto, kar je zapisano na semaforju in medalja, ki je na prsih mojih fantov,” je jasen Savić.

Savić je nato še komentiral, kaj je bilo ključno za zmago nad Grki:
“Ni bilo potrebno toliko moči kot psihološke priprave, po vsem, kar so ti fantje prenašali od otroštva, do odraščanja skozi reprezentanco in teh osem let z mano. Vsekakor ni lahko. Zdaj vsi vedo, kako je moji ženi,” je zaključil Savić.

FOTO in vir: vijesti.me

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.