Miroslav Perković se pogaja z Novim Beogradom, njegovi slovenski vrstniki pa …

V Sloveniji je kar nekaj odličnih mladih vaterpolistov, ki so podobne starosti kot Perković, ki ima možnost, da bi zaigral za Novi Beograd, ki ima visoke evropske ambicije. Bi pa rad ob tem povedal osebno mnenje, da bi bil že skrajni čas, da se v Sloveniji lokalni klubski interesi in več poguma zveze, spremenijo v skupni cilj in se začne graditi slovenska članska reprezentanca. S tem bi zadržali veliko mladih talentov in vaterpolo dvignili na višji nivo …

Miroslav Perković

Mladi 20-letni center Črne gore Miroslav Perković se pogaja z Novim Beogradom, pišejo Vijesti. Nadarjeni vaterpolist, rojen leta 2001, je zastopal Črno goro na olimpijskih igrah v Tokiu, v intervjuju je dejal, da bi rad okrepil Novi Beograd in da bi bilo to za vse zelo pomembno, tako za njegov trenutni klub Primorac iz Črne gore, kot tudi za sam Novi Beograd, ki je vsekakor zgradil ekipo za naslov evropskega prvaka.

“Iskreno, kariero bi rad nadaljeval v Novem Beogradu. Interes je, stiki so vzpostavljeni in upam, da bo na koncu dosežen dogovor v zadovoljstvo vseh strani. Mislim, da bi bil moj prestop v Novi Beograd velikega pomena in interesa tako zame, tako za Kotor in Primorca, kot tudi za črnogorski vaterpolo in sam Novi Beograd”,  je za Sportklub povedal Perković.

Novi Beograd so to poletje okrepili že srbski reprezentanti Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Strahinja in Viktor Rašović, Đorđe Vučinić, Radomir Drašović Duško in Gojko Pijetlović, pa tudi grški reprezentant Angelos Vlahopoulos in brazilski vratar Joao Pedro.

Fotografija: waterpolo.hu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja