Miroslav Perković se pogaja z Novim Beogradom, njegovi slovenski vrstniki pa …

V Sloveniji je kar nekaj odličnih mladih vaterpolistov, ki so podobne starosti kot Perković, ki ima možnost, da bi zaigral za Novi Beograd, ki ima visoke evropske ambicije. Bi pa rad ob tem povedal osebno mnenje, da bi bil že skrajni čas, da se v Sloveniji lokalni klubski interesi in več poguma zveze, spremenijo v skupni cilj in se začne graditi slovenska članska reprezentanca. S tem bi zadržali veliko mladih talentov in vaterpolo dvignili na višji nivo …

Miroslav Perković

Mladi 20-letni center Črne gore Miroslav Perković se pogaja z Novim Beogradom, pišejo Vijesti. Nadarjeni vaterpolist, rojen leta 2001, je zastopal Črno goro na olimpijskih igrah v Tokiu, v intervjuju je dejal, da bi rad okrepil Novi Beograd in da bi bilo to za vse zelo pomembno, tako za njegov trenutni klub Primorac iz Črne gore, kot tudi za sam Novi Beograd, ki je vsekakor zgradil ekipo za naslov evropskega prvaka.

“Iskreno, kariero bi rad nadaljeval v Novem Beogradu. Interes je, stiki so vzpostavljeni in upam, da bo na koncu dosežen dogovor v zadovoljstvo vseh strani. Mislim, da bi bil moj prestop v Novi Beograd velikega pomena in interesa tako zame, tako za Kotor in Primorca, kot tudi za črnogorski vaterpolo in sam Novi Beograd”,  je za Sportklub povedal Perković.

Novi Beograd so to poletje okrepili že srbski reprezentanti Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Strahinja in Viktor Rašović, Đorđe Vučinić, Radomir Drašović Duško in Gojko Pijetlović, pa tudi grški reprezentant Angelos Vlahopoulos in brazilski vratar Joao Pedro.

Fotografija: waterpolo.hu

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.