Perković: “Nismo najboljša reprezentanca, a vsekakor ena najbolj obetavnih”

Mladi črnogorski vaterpolist Miroslav Perković ne skriva ambicij. Črnogorski center Primorca si želi biti del novega projekta, ki ga je začel Novi Beograd.

Srbski klub je pripeljal okrepitve kot so Duško Pijetlovič, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Strahinjo in Viktorja Rašovića.

“Iskreno si želim kariero nadaljevati v Novem Beogradu. Obstaja interes obeh strani, vzpostavljeni so stiki, upam, da bo na koncu dogovor dosežen v zadovoljstvo vseh strank. Mislim, da bi bila moja selitev v Novi Beograd velikega pomena,” je za Sportklub povedal Perković.

Mladi as, ki ima pogodbo z VK Primorac Kotor, je omenjal tudi olimpijske igre, na katerih je bila Črna gora osma.

“To, kar smo dosegli ni neuspeh, ni pa uspeh, o katerem smo sanjali. Zavedati se moramo, da v tem trenutku nismo najboljša reprezentanca na planetu, vsekakor pa smo ena najbolj obetavnih,” je zaključil Perković.

FOTO in vir: vijesti.me

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.