Znani so pari četrfinala na EP za mladinke

Šesti dan v Šibeniku je dal vse četrfinalne pare. Italijanke se bodo pomerile s Špankami, Izraelke po zmagi nad Nemkami čakajo izredno močne Madžarke, gostiteljica Hrvaška se bo pomerila z Grčijo, Nizozemke bodo priložnost iskale proti favoriziranim Rusinjam.

Razočarane Nemke niso bile kos Izraelkam. Dar Menakerman in Alma Yaacobi sta pokazali, da lahko resno računajo nanju tudi v Izraelski članski reprezentanci.
Izrael : Nemčija 16 : 8 (6 : 2, 2 : 0, 3 : 6, 5 : 0)

Domačinke so z lahkoto v derbiju dneva premagale Srbkinje, predvsem po zaslugi odlične Magdalene Butić.
Hrvaška : Srbija 17 : 9 (4 : 3, 3 : 2, 4 : 0, 6 : 4)

Nizozemke, za katero je kar enajst golov prispevala Lola Moolhuijzen je z lahkoto premagala Slovaško in se bo v četrfinalu pomerila z “zastrašujočo” neporaženo Rusijo.
Nizozemska  : Slovaška  24 : 3 (7 : 0, 6 : 0, 5 : 2, 6 : 1)

Trije hat-tricki Italijank Morene Leone, Grace Marussi in Emme De March so bili dovolj, da so premagale francoske vrstnice, ki se bodo po porazu pomerile z Srbijo. Italijanke bodo polfinale iskale proti odličnim Špankam.
Italija : Francija 12 : 8 (2 : 2, 1 : 2, 6 : 1, 3 : 3)

Današnje tekme

Z končne razvrstitve

od 17 do 19 mesta
Turčija : Romunija 

od 9 do 12 mesta
Nemčija : Slovaška
Srbija : Francija

ČETRFINALE

Izrael : Madžarska
Hrvaška : Grčija
Nizozemska : Rusija
Italija : Španija

Foto: Hrvatski vaterpolski savez

Aleksander Sokler

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.