Calcit Waterpolo s Komeljem in celjski Posejdon začenjata boj za Pokal Slovenije!

Aktualni pokalni in državni prvak Calcit Waterpolo bo jutri proti celjskemu klubu Posejdon začel boj za naslov pokalnega prvaka. Posejdon med elito po štirinajstih letih.

Calcit je v minuli sezoni osvojil dvojno krono in postal prvič tako pokalni kot državni prvak. Na sedmih tekmah proti AVK Triglavu iz Kranja je dosegel kar pet zmag. Za številne kamniške igralce so bile tako izpolnjene velike sanje, da z domačim klubom posežejo po najvišjih mestih. Tudi zaradi tega so številni igralci zaključili igranje za klub. Mesto in priložnost je novemu trenerju prepustil tudi Aleš Komelj, ki pa se je na veselje igralcev in navijačev premislil in je zdaj odločen, da bo skušal ponoviti lansko zgodbo. Kamniška ekipa se je močno spremenila, v ekipi bo nekaj novih vrhunskih igralcev, priložnost bodo dobili tudi mlajši člani.

Glavni kandidat poleg Calcita bo tudi kranjski Triglav, ki bo skušal z novim trenerjem in selektorjem članske reprezentance Krištofom Štormajerjem vrniti lovorike nazaj v klubske vitrine.

Žreb je določil, da se kamniška ekipa v kvalifikacijah najprej pomeri proti celjskemu Posejdonu, ki se po kaljenju v drugi ligi po nekaj letih ponovno vrača med prvokategornike. Posejdon je zadnjič igral med najboljšimi leta 2007. Celjsko ekipo vodi prekaljeni trener Jure Kordež.

Tekma bo jutri ob 21. uri v celjskem bazenu Golovec.

Aleksander Sokler

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.