Članska reprezentanca neposredno v 2. krog kvalifikacij

Slovenska članska vaterpolska reprezentanca se je danes še tretjič zbrala na skupnem treningu. Z evropske plavalne zveze (LEN) pa smo dobili obvestilo, da prvega kvalifikacijskega kroga za nastop na evropskem prvenstvu, ki bo septembra 2022 v Splitu, ne bo zaradi premajhnega števila prijavljenih reprezentanc. To pomeni, da je Slovenija neposredno uvrščena v drugi krog kvalifikacij, ki bo na sporedu februarja prihodnje leto.

Kljub odpovedi kvalifikacij, ki bi sicer morale potekati med 5. in 7. novembrom pa so na zvezi že zavihali rokave in se poizkušajo dogovoriti za prijateljsko srečanje z eno izmed reprezentanc iz bližnje okolice. Srečanje bo, v primeru da do dogovora pride, odigrano v terminu odpovedanih kvalifikacij, najverjetneje v soboto, 6. novembra.

Selektor reprezentance Krištof Štromajer je, kljub odpovedi tako dolgo pričakovanih reprezentančnih tekem, fante pohvalil za prizadevnost na treningih: “Fantje na treningih ves čas dajejo svoj maksimum in vidi se, da jim to, da smo se po dolgem času ponovno zbrali, res nekaj pomeni in da imajo željo nastopati v kapici Slovenije. Vesel sem, da smo me na nek način popeljali nazaj v čas, ko sem bil tudi sam del reprezentance v vodi in upam, da se bo ta zgodba nadaljevala še naprej.”

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.