Mladi upi Šabca slavili v Kranju, Triglav šesti

V Kranju je med ponedeljkom in sredo potekal mednarodni turnir BNT – OH 2021 na katerem so nastopala moštva iz Srbije, Hrvaške in Slovenije. V treh dneh so vaterpolski upi letnika 2009 in mlajši odigrali 15 srečanj, naslova zmagovalca pa se je veselil Šabac.

Prvaki Srbije v omenjenem letniku so dokazali, da so najboljše moštvo turnirja in dobili vseh pet srečanj. za njimi so se po vrsti zvrstila vsa tri hrvaška moštva (2. Medveščak, 3. Primorje in 4. Opatija), peti je bil drugi srbski predstavnik Valis, šesti pa domači kranjski Triglav.

Kranjčani so na petih tekmah zabeležili remi s Primorjem in štiri poraze, ter se spoznavali z mednarodnimi tekmami. Gre za sploh prvi mednarodni turnir, na katerem je ta generacija nastopila na domačem bazenu in prvi po enoletnem premoru zaradi covida.

Podrobnosti s turnirja in vse rezultate pa najdete na spodnji povezavi:
http://www.klub-avktriglav.si/bnt-oh-sabcu-triglavani-sesti/

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.