Razredčena kranjska ekipa v Zrenjanin

Vaterpolisti kranjskega Triglav bodo konec tedna v Zrenjaninu igrali drugi turnir v regionalni vaterpolo ligi A1. Žal na pot odhajajo v oslabljeni zasedbi, saj bo v ekipi zaradi karanten in covida-19 le enajst igralcev.

Poškodovanemu Janu Justinu so se na seznamu odsotnih zaradi zgoraj omenjenih razlogov pridružili še Andraž Pušavec, Urban Verbič, Juš Vončina in Jaša Lah. »Jadranski« debi bosta tako dočakala najmlajša v članski vrsti Nikola Rajlić in vratar Nejc Osel, ki zaradi službenih obveznosti menja Gregorja Kosa.

vir FB

Kljub vsem težavam fantje obljubljajo, da bodo v Srbiji dali svoj maksimum. Kaj bo vse skupaj prineslo, pa bodo pokazale tekme. V prvi tekmi bodo že v petek, ob 20.40 igrali proti ekipi Nais. V soboto bodo ob 17. uri igrali proti Medveščaku in v nedeljo, ob 10. uri še proti ekipi KPK. Pred turnirjem v Zrenjaninu so slovenski aktualni pokalni zmagovalci z dvema zmagama in porazoma trenutno na šestem mestu. Dve točki manj od njih in ob eni odigrani tekmi več je Medveščak mesto za njim, Nais ima do zdaj dve točki in je deveta, medtem ko je KPK v petih tekmah le enkrat igral neodločeno, enajsti.

Jaka Mikoletič, Miha Štamcar

foto: rwp-league.com

Aleksander Sokler

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.