Mladinska reprezentanca na priprave v Banja Luko

Od 21. do 24. aprila kvalifikacije za uvrstitev na evropsko prvenstvo čaka tudi slovensko mladinsko reprezentanco do 19 let. Kvalifikacije bodo na Slovaškem, kraj še ni določen, ob domači izbrani vrsti in izbrancih Jureta Škofa pa bodo igrale še reprezentance Francije, Švice in Češke. Vodstvo reprezentance od 9. do 12. marca načrtuje tudi priprave v Banja Luki, kjer bodo 11. in 12. marca z Borcem igrali tudi tekmi državnega prvenstva.

Vabilo za priprave v Banja Luki so dobili: Rok Bečić Gašper Brišnik, Aleksander Cerar, Matija Bernard Čanč, Jošt Čarni, Gašper Fičur, Tim Kačič Samo Koder, Jaša Lah, Alan Lončarevič, Nejc Osel, Bor Parovel, Aleksander Paunović, Miha Pogačar, Enej Potočnik, Nikola Raljić, Jurij Seljak in Juš Vončina. Ob selektorju Juretu Škofu sta v strokovnem vodstvu še njegova pomočnika Andrea Bruni in Nikola Hajdin ter direktor reprezentance Matej Koder.

V sklopu priprav na evropsko prvenstvo bodo slovenski mladinci igrali še tekme državnega prvenstva, kjer branijo barve VK Gorica. Na Slovaško bo na koncu potovalo 15 igralcev, ki se bodo skušali uvrstiti na evropsko prvenstvo, ki bo septembra v Podgorici. Vodstvo reprezentance sredi aprila načrtuje tudi skupne priprave v Budvi, kjer bi trenirali skupaj z reprezentanco Črne gore.

Miha Štamcar

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.