Gašper Žurbi zapušča vrata Calcita!

Gašper, Gašper, Gašper …

Prvi kamniški golman Gašper Žurbi se je že pred časom močno poškodoval koleno. Kljub temu je stisnil zobe in pomagal Calcitu držati stik z vodilnimi. Kamnik trenutno zaseda celo drugo mesto v prvenstvu in je na dobri poti, da se uvrsti celo v veliki finale.

Poškodba je zahtevala operacijo meniskusa. Sicer Gašper dela v rehabilaticijskemu zavodu Soča in pomaga drugim pri okrevanju, tokrat pa je že v oskrbi, kot sam pravi predvsem v ženskih rokah. Po terapiji se bo že kmalu vrnil v bazen in seveda kmalu začel ponovno trenirati in braniti barve Calcita.

S poškodbo se sooča tudi drugi Gašper, Gašper Šenica, ki se je pri dokazovanju hokejskih veščin starševsko spoprijel z otroci …in si prav tako “priboril” poškodbo kolena.

Calcit je tako ostal brez dveh prvokategornikov. Ker je žal drugi golman zaradi osebnih razlogov odklonil sodelovanje, so Kamničani na presenečenje mnogih v ekipo ponovno zvabili, ne boste verjeli, tretjega Gašperja.

Visokorasli Gašper Jeran je “bil” odličen vratar, ki je meddrugim v vratih že zamenjal Žurbija, ki se je takrat porezal z motorko. Jeran je branil tudi za Triglavane, takrat ga je v svoje vrste vabil tudi Koper, ki je igral v jadranski ligi.

Na današnji tekmi proti mariborskemu Braniku se bo torej med vratnici postavil odličen vratar, ki bo z neverjetnim razponom rok nedvomno poskrbel, da bo imel nasprotnik veliko dela.

Tekma ob reki Dravi v bazenskemu kompleksu Pristan se bo začela ob 19. uri.

naslovnica: Gašper Žurbi pri razkuževanju / foto Aleksander Sokler

Aleksander Sokler

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.