Kadeti in mlajši dečki ta vikend v Kranju

V soboto bomo v Kranju, poleg dveh popoldanski članskih tekem, spremljali tudi predzadnji, šesti turnir DP U13. Fantje bodo odigrali šest tekem, na katerih se bodo borili za čim boljšo uvrstitev na lestvici. Enako velja tudi za kadete, ki se bodo na POB Kranj merili v nedeljo, le da bo za njih to že zadnje dejanje rednega dela DP. Tu bomo videli pet srečanj. Moštva v obeh kategorijah pa že konec meseca čaka zaključni turnir lige, junija pa nato pokal.

Pri mlajših dečkih trenutno najbolje kaže kranjskemu Triglavu, ki zaseda drugo mesto. Prva Opatija se je nastopom na zadnjih dveh turnirjih, zaradi obveznosti na Hrvaškem, odpovedala, tako da jo čakajo še štirje porazi, kar Kranjčani lahko izkoristijo in se zavihtijo na vrh. Pestro pa bo v boju za preostala mesta na zaključnem turnirju, ki bo potekal konec meseca, saj preostalih moštev ne loči ravno veliko.

Razpored 6. turnirja DP U13
10.00 Grafist Koper – Triglav Kranj
11.00 PD Maribor – Branik Maribor
12.00 Calcit Kamnik – Borac Banjaluka
13.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
14.00 PD Maribor – Calcit Kamnik
15.00 Triglav Kranj – Borac Banjaluka

V nedeljo nato sledi še zaključno dejanje rednega dela DP U17. Kljub temu, da je mariborski Branik trenutno prvi, ima vse niti v rokah za to, da je na koncu na vrhu Triglav. Med seboj sta namreč ekipi zabeležili vsaka po eno zmago, Kranjčani pa imajo boljšo razliko v zadetkih iz obeh srečanj. S tretjega mesta se bo na finalni turnir zagotovo podala Ljubljana, s četrtega pa, po izstopu Kopra iz lige, celjski Posejdon. Tuja moštva na finalnem turnirju namreč ne nastopajo.

Razpored 6. turnirja DP U17
10.00 Triglav Kranj – Posejdon Celje
11.15 Ljubljana Slovan – Pula
12.30 Triglav Kranj – Borac Banjaluka
13.45 Ljubljana Slovan – Pula
15.00 Borac Banjaluka – Pula

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.