Javno opravičilo g. Mihi Fakinu!

Aleksander Sokler se na tem mestu iskreno in javno opravičujem članu VK Ljubljana Slovan, g. Mihi Fakinu zaradi žaljivih besed, ki sem jih izrekel 7. maja 2022 na vaterpolski tekmi med VD Ljubljana Slovan in VD Kamnik. G. Fakin je bil kljub prepiru do mene spoštljiv, sam pa sem bil skrajno žaljiv. Poleg tega sem storil še dejanje, ki nima mesta ne v športu ne kjerkoli drugje. Tudi za to dejanje se mu iskreno opravičujem, čeprav se zavedam, da bom posledice še dolgo nosil v sebi in da sem s tem prizadel in razočaral veliko ljudi, s katerimi se trudimo narediti vaterpolo bolj prepoznaven in cenjen.

Upam, da mi bo g. Miha Fakin nekoč vsaj delno odpustil, bom pa razumel in spoštoval vsako njegovo odločitev.

S spoštovanjem
Aleksander Sokler

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.