Ljubljana prvak druge lige

Včeraj je v Celju potekal še drugi turnir letošnjega drugoligaškega tekmovanja. VK Ljubljana je na njem zabeležila še dve zmagi in se z maksimalnim izkupičkom veselila naslova prvaka. Na drugo mesto se je, po slabših nastopih na prvem turnirju, zavihtel branilec naslova ŠD Kranj 75, bron pa je pripadel celjskemu Posejdonu.

Ljubljana je tokrat dokaj zanesljivo ugnala še gostitelje turnirja in pa koprsko Žusterno, Kranjčani, ki so prav tako obakrat zmagali, pa so bili prav tako boljši od Žusterne, ugnali pa so še drugo ekipo iz prestolnice, Slovan. Celjani so z remijem proti Gorici in porazom z novimi prvaki zapravili drugo mesto, ki so ga držali po prvem turnirju, prav Gorica pa se je nato zavihtela tik pod stopničke. Na petem mestu je sezono sklenila Žusterna, na šestem pa Slovan.

Druga liga, 2. turnir
Žusterna : Slovan 12:2 (8:1, 4:1)
Černeka in Bašić 3, Kocjančič, Fičur in Pečar 2; Franetovič in Fajon 1.
Ljubljana : Posejdon 10:4 (5:2, 5:2)
Saveljič, Verač in Medja 3, Sadar 1; Zagernik, Glavan, Lebič in Stajič 1.
Kranj 75 : Žusterna 7:5 (3:3, 4:2)
Podjed 4, Podvršček, Nadižar in Suhadolnik 1; Pečar in Bašić 2, Kocjančič 1.
Gorica : Slovan 10:3 (6:1, 4:2)
S. Koder 4, M. Šantak in del Gallo 2, A. Šantak in Damjanović 1; Nozadze 2, Samardžija 1.
Ljubljana : Žusterna 12:4 (5:2, 7:2)
Merlak 5, Sadar in Šinkovec 2, Saveljič, Bubanj in Ja. Škof 1; Fičur 2, Černeka in Bašić 1.
Posejdon : Gorica 4:4 (1:3, 3:1)
Zagernik 2, Rudolf in Lebič 1; S. Koder 3, M. Šantak 1.
Slovan : Kranj 75 3:13 (2:6, 1:7)
Franetovič 2, Mehle 1; Rebolj in Podvršček 3, Hribar in S. Mikoletič 2, Blažič, Drempetič in Suhadolnik 1.

Končni vrstni red:
Ljubljana 15, Kranj 75 10, Posejdon 8, Gorica 5, Žusterna 4, Slovan 0.

FOTO: ŠD Kranj 75

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.