Cuomo in Lazić nova člana Ljubljane Slovana

V vaterpolskem klubu Ljubljana Slovan bodo v novi sezoni močnejši tudi za dva tuja vaterpolista. To sta Igor Cuomo iz Reke in Roko Lazić iz Zadra. Pogodbe so podpisali tudi z vsemi perspektivnimi polnoletnimi člani svojega kluba.

Že po koncu minule sezone, ki so jo končali na tretjem mestu državnega prvenstva in drugem v pokalnem tekmovanju, so v ljubljanskem taboru izrazili željo, da bi se okrepili na vratarskem položaju. Potem ko jih je že kmalu po finalu pokala Slovenije zapustil Alen Koso, so ostali le na dveh mladih, nadarjenih vratarjih, 18-letnem Petru Kirasiču in skoraj tri leta mlajšem Galu Karničarju. Oba se bosta v novi sezoni lahko učila od 29-letnega Zadrčana, Roka Lazića, ki je bil lani s svojim klubom deset v hrvaškem državnem prvenstvu.

Novinec v ljubljanskem klubu bo tudi tri leta starejši Igor Cuomo, sicer dolgoletni kapetan Jadrana iz Kostrene, ki je bil lani z 48 goli ali 4,3 povprečno na tekmo, tudi najboljši strelec 1B. hrvaške lige.

»S ponosom objavljamo, da smo v sredo podpisali nove pogodbe z vsemi perspektivnimi polnoletnimi člani našega kluba. Gradimo ekipo, ki bo v prihodnje ponosno predstavljala barve našega kluba in prepričani smo, da bomo z njimi dosegli zastavljene cilje. Posebno dobrodošlico namenjamo tudi dvema tujima igralcema, Igor Cuomo in Roku Lazić, ki bosta našo ekipo odlično dopolnila in tudi pripomogla k zastavljenim ciljem,« je od podpisu pogodb dejal Igor Šurlan, predsednik VK Ljubljana Slovan.

Miha Štamcar

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.