Triglav, Borac in Ljubljana Slovan odlično odprli sezono

V soboto je v Kranju potekal prvi turnir državnega prvenstva za dečke (U15). Na sedmih tekmah smo videli ogromno zadetkov in lepih potez fantov, med katerimi bodo nekateri v naslednji sezoni zagotovo začeli trkati na vrata članskih moštev v svojih klubih.

Najbolj so se izkazali gostitelji, banjaluški Borac in pa branilci naslova v tej starostni kategoriji, ekipa Ljubljane Slovan. Omenjena tri moštva so se veselila po dveh zmag, en popoln komplet točk pa je vknjižil tudi mariborski Branik.

REZULTATI 1. TURNIRJA DP U15:
Triglav Kranj : Branik Maribor 24:5 (10:2, 6:1, 4:0, 4:2)
Calcit Water Polo : Ljubljana Slovan 4:17 (0:3, 0:4, 2:5, 2:5)
Borac Banja Luka : Grafist Koper 20:3 (10:0 b.b.)
Branik Maribor : PD Maribor 20:2 (2:0, 7:1, 5:0, 6:1)
Calcit Water Polo : Borac Banja Luka 9:22 (2:6, 2:4, 3:7, 2:5)
PD Maribor : Ljubljana Slovan 3:26 (0:6, 1:7, 1:7, 1:6)
Grafist Koper : Triglav Kranj 1:31 (0:10 b.b.)

Moštvo Kopra se je odločilo, da bo v tej sezoni nastopalo tudi z nekaterimi starejšimi igralci, tako da sta bili njihovi tekmi registrirani z 10:0 v korist nasprotnika. Vseeno pa bodo tudi upi iz Obale nastopali na vseh srečanjih in se merili s preostalimi ekipami.

Fante sedaj čaka kar dolg ligaški premor, saj bodo naslednji turnir igrali januarja v Ljubljani, bo pa vmes za to starostno kategorijo odigran tudi pokal. Finale bo potekal neposredno pred prvim vrhuncem članske sezone, prav tako finalom pokalnega tekmovanja.

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.