Žreb pokala dokončan

V soboto je na POB v Kranju potekal še žreb parov pokalnega tekmovanja v ligaškem delu. Ekipe se bodo merile po dvokrožnem sistemu, na koncu pa bosta prvi dve moštvi v finalu med seboj obračunali za lovoriko.

Naj spomnimo, neposredno v ligaški del sta bila po prvem žrebu neposredno uvrščena Triglav in Koper, preostala štiri moštva pa v kratkem čakata srečanji kvalifikacij.

Prvi bodo v četrtek na sceno stopili Celjani in Kamničani, ki bi svoje srečanje morali že odigrati, a jim jo je takrat zagodel koronavirus v vrstah Posejdona. Srečanje bo, ker kamniško moštvo sedaj več ne trenira na zunanjem bazenu Pod Skalco, odigrano v celjskem Golovcu, kamor se uradna tekma pod okriljem slovenske zveze vrača po res dolgem času.

Drugi par sestavljata Ljubljana Slovan in Branik, to srečanje pa bo odigrano 6. oktobra, saj so pri ljubljanskem klubu morali počakati, da se bazen na Kodeljevem ponovno pokrije z balonom.

Razpored tekem:
https://zvds.si/zreb-ligaskega-dela-clanskega-pokala/

FOTO: Waterpolo Calcit Kamnik/FB

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.