V nedeljo začetek kadetske lige

V nedeljo, 17. oktobra, se bo začelo tudi državno prvenstvo kadetov (U17, letnik 2005 in mlajši), v katerem naslov prvaka brani kranjski Triglav. V ligi bo, po odpovedi udeležbe Delfina iz Rovinja, nastopilo sedem moštev. Poleg petih slovenskih bosta za mednarodni pridih namreč poskrbela tudi Pula (Hrvaška) in banjaluški Borac (BiH).

Prvi turnir nove sezone bo odigran na koprskem bazenu na Bonifiki. Moštva se bodo sicer udarila po dvokrožnem ligaškem sistemu, nato pa sledi še zaključni turnir najboljše četverice.

RAZPORED TEKEM (1. turnir DP):
9.00 Koper 1958 – Branik Maribor
10.15 Triglav Kranj – Pula
11.30 Ljubljana Slovan – Borac Banjaluka
12.45 Triglav Kranj – Posejdon Celje
14.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
15.15 Posejdon Celje – Pula
16.30 Borac Banjaluka – Koper 1958

Preostale mlajše kategorije bodo z ligaškimi tekmovanji začele v mesecu novembru.

FOTO: AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.