Prevetreni Triglav na uvodu ugnal Branik

Aktualni pokalni prvaki so za uvod v državno prvenstvo doma gostili mariborski Branik in ga ugnali z 19:11.

Triglav Kranj – Branik Maribor  19:11 (6:1, 5:2, 1:2, 7:6)

Kranj – Pokriti bazen Kranj, gledalcev 20, sodnika: Suhadolnik, Radonjič.

Triglav Kranj: Osel, Rajlić 1, Kadivec 6, Verbič, Lukić 1, Gostič, Pušavec 4, M. Gostič 1, Vončina 2, Mikoletič 1, Paunović 2, Bečič 2, Kos 1. Trener: Krištof Štromajer.

Branik Maribor: M. Kulenovič, Viher, Selšak, Globovnik 5, Kačič 4, Herzog, Šulek 1, T. Kulenovič 1. Trener; Milan Mitrović.

Kranjčani zaradi nastopa v regionalni ligi, ki jih čaka prihodnji konec tedna, niso nastopili v popolni zasedbi, a vseeno že v uvodu nakazali, da jih na srečanju zanimajo zgolj tri točke. Krištof Štromajer je odpočil kar nekaj članov najmočnejše zasedbe, tisti, ki pa so na srečanju nastopili, so že v prvem polčasu poskrbeli za visoko razliko in v drugem delu so Kranjčani zato lahko nekoliko več rotirali, priložnost pa so dobili tudi nekateri, ki sicer ne igrajo tako pogosto. V drugem polčasu so do svoje igre zato prišli tudi gostje in poskrbeli, da se domači niso preveč oddaljili. Pri Braniku, ki ima eno najmlajših ekip v prvenstvu, sta se strelsko najbolj izkazala izkušeni Luka Globovnik in pa mladi up Tim Kačič. Zadela sta petkrat oziroma štirikrat. Pri domačih je s šestimi goli prednjačil Jaša Kadivec, štiri pa je dodal tudi Andraž Pušavec. V statistiko se je med drugim z zadetkom vpisal tudi mladi Nikola Lukić, ki je na tem srečanju debitiral za člansko moštvo Triglava.

https://zvds.si/tekmovanja/drzavno-prvenstvo-clani/

foto Tit Košir

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.