ZNANA PETNAJSTERICA SLOVENSKE VATERPOLO REPREZENTANCE

Strokovni štab slovenske vaterpolske reprezentance je za kvalifikacijski turnir za uvrstitev na EP 2022 določil prvo postavo in rezervne igralce. Turnir bo potekal med 17. in 20. februarjem 2022 v Pokritem olimpijskem bazenu v Kranju. Seveda se seznam do prvenstva lahko še spremeni.

Prva postava se bo zbrala že dan prej v sredo in šla najprej na testiranje (SARS-CoV-2). Po testiranju bodo šli v “mehurček” v kranjski hotel Creina. V hotelu bodo nameščene tudi ostale reprezentance Francije, Nemčije, Švice in Belgije. Naša reprezentanca se bo borila za eno izmed dveh vstopnic, ki vodita na  EP v Splitu med 27. avgustom in 10. septembrom.

Prva postava

Vratarja: Jure Beton (Triglav) in Alen Koso (VK Ljubljana Slovan)
Centri: Jaša Kadivec, Matic Rahne (oba Triglav) in Gašper Fičur (VD Koper 1958)
Branilci: Andraž Pušavec, Benjamin Popović (oba Triglav) in Martin Puš (Ljubljana Slovan)
Krila in zunanji: Jaša Lah, Aleksander Paunović, Marko Gostić, Jaka Štirn (vsi Triglav), Matej Rajšp, Aljaž Pevec (oba Graz), Matej Nastran (Koper 1958)
Strokovni štab: Krištof Štromajer (selektor), Jaka Mikoletič in Nikola Hajdin (pomočnika)

Poleg tega so na spisku  tudi rezervni igralci, ki čakajo na morebiten dodaten vpoklic v reprezentanco.

Rezervni igralci

Juš Vončina, Rok Bečić, Dejan Gostić, Gregor Kos (vsi Triglav), Enej Potočnik, Alishan Salihi (oba Ljubljana Slovan) in Aleksander Cerar (Calcit Kamnik)

Prvo tekmo bo Slovenija odigrala v četrtek proti reprezentanci Belgije ob 20. uri.

Več podrobnosti TUKAJ

Vse tekme bo prenašala Tržič TV in ostali spletni mediji.

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.