Mladinci v Banja Luki, prvič zraven tudi Gligorovski

Slovenska mladinska reprezentanca je danes v jutranjih urah odšla na krajše priprave v Banja Luko, kjer bo ostala do sobote. V petek in v soboto bodo z Borcem igrali tudi tekmi članskega državnega prvenstva. Iz opravičljivih razlogov so doma ostali Jaša Lah, Nikola Rajlić in Enej Potočnik prvič pa bo z reprezentanco Lukas Zdravković Gligorovski, ki v letošnji sezoni igra za Valjevo.

Kvalifikacije za nastop na evropskem mladinskem prvenstvu, ki bodo od 21. do 24. aprila na Slovaškem, se nezadržno približujejo, zato skuša vodstvo mladinske reprezentance ob pomoči Zveze vaterpolskih društev Slovenije izbrancem Jureta Škofa omogočiti čim boljše priprave.

»Na žalost z nami ne bo Laha, Rajlića in Potočnika, zato pa se nam bo prvič pridružil Gligorovski. Že danes ob šestih zvečer nas čaka prvi trening, potem nas v četrtek čakata dva treninga, enega bomo imeli še v petek dopoldne, medtem ko bomo zvečer, ob 19.30, igrali prvo tekmo z Borcem, druga pa nas čaka še ena ob 16. uri. Borac bo zagotovo prava ekipa za nas, pričakujemo lahko tudi polne tribune, kar bo za nas samo še dodatna preizkušnja pred kvalifikacijami. Upam, da bomo to izkoristili na najboljši možni način,« je pred odhodom v Banja Luko dejal Jure Škof, selektor slovenske mladinske reprezentance.

V Banja Luko so odpotovali: Rok Bečić, Gašper Brišnik, Aleksander Cerar, Matija Bernard Čanč, Jošt Čarni, Gašper Fičur, Tim Kačič Samo Koder, Alan Lončarevič, Nejc Osel, Bor Parovel, Aleksander Paunović, Miha Pogačar, Jurij Seljak, Juš Vončina in Lukas Zdravković Gligorovski. Ob selektorju Juretu Škofu sta v strokovnem vodstvu še njegova pomočnika Andrea Bruni in Nikola Hajdin ter direktor reprezentance Matej Koder.

Foto: štab SLO U19

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.