Kranj 75 slavil na domačem turnirju

V soboto je, pred članskim derbijem med Triglavom in Calcit Kamnikom, potekal tudi mednarodni veteranski turnir. Na VII. memorialu Gregorja Koširja so se udarila moštva Vojvodine iz Novega Sada, Delfina iz Rovinja in gostitelj, ŠD Kranj 75.

Spremljali smo tri zanimiva srečanja, na katerih so veterani prikazali, da jim tudi v “zrelih vaterpolskih letih” znanja še vedno ne primanjkuje in pripravili tri lepe predstave.

Igralo se je 2×10 minut po sistemu vsak z vsakim, najbolje pa so se na koncu odrezali domači vaterpolisti, ki so tudi osvojili turnir, prvi po dvoletnem premoru zaradi Covida-19.

Najprej so Kranjčani z 10:4 ugnali Delfin, nato so Novosadčani prav tako ugnali Rovinjčane (9:5), v “finalu” pa so domači po v napeti končnici srbsko moštvo ugnali z 8:6.

Dogajanje se je po turnirju seveda preseilo tudi izven bazena, kjer je bilo v ospredju druženje in obujanje spominov na čase, ko so se med seboj za lovorike borili tudi v državnih tekmovanjih pod okriljem nekdanje skupne države.

FOTO: FB ŠD Kranj 75

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.