Na dnevu vaterpolistov na delu dečki in malčki

Danes in v soboto Kamniku poteka tradicionalni dan vaterpolistov Slovenije. Na njem bomo spremljali zaključek pokala U15 in pa zadnji turnir U12.

Vse skupaj se na bazenu Pod Skalo začenja že danes, ko je ob 18.45 na sporedu polfinalni pokalni dvoboj med domačim Calcitom in Ljubljano Slovan, ki pa je pred le slabo uro postal finalni, saj Triglava, ki je bil v jutrišnji finale uvrščen neposredno, tam zaradi v bolezni v ekipi ne bo. Že danes bo tako podeljena zadnja lovorika pri mlajših.

Jutri pa bodo na deli tudi najmlajši vaterpolisti, ki se bodo merili na zadnjem turnirju sezone. Na njem bo tokrat najbolj okrnjena konkurenca, saj bo nastopilo zgolj šest ekip, le Koprčani pa bodo tisti, ki bodo nastopili z dvema moštvoma.

Kot vedno, v kamniškem klubu tradicionalno obljubljajo tudi drugo dogajanje, več pa najdete v razporedu v spodnji datoteki (finala pokala U15 jutri po novem seveda ne bo, vse ostalo pa bo potekalo po urniku).

Dan vaterpolistov – Kamnik

FOTO: arhiv VD Calcit Kamnik

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.