Ljubljani Slovan pokal U15

Dan prej, kot je bilo predvideno, se je na bazenu Pod Skalo v Kamniku zaključilo pokalno prvenstvo do 15 let. Najboljši so bili dečki Ljubljane Slovana, ki so v edini, finalni tekmi ugnali kamniški Calcit z 29:1. To je bil še drugi naslov v sezoni za omenjeno moštvo, saj so bili pred tem najboljši tudi v ligi.

Po prvotnem razporedu bi morali v petek med zgoraj omenjenima tekmecema spremljati polfinalno srečanje, zmagovalec pa bi se v finalu moral udariti s kranjskim Triglavom. A Kranjčani so nastop zaradi bolezni v ekipi in premajhnega števila igralcev morali odpovedati, tako da se je o naslovu pokalnega prvaka odločalo že v petek.

PP U15, finale
Ljubljana Slovan : Calcit Kamnik 29:1 (5:1, 8:0, 9:0, 7:0)
LJ Slovan: R. Kirasič in Ćetković 5, Lipnik 4, Živković in Seražin 3, Milosavljevič, Zohil, Poznik in Osmić 2, Ja. Klobučar 1,Florjančič, Filipović. Trener: Nikola Hajdin.
Kamnik: Gorše 1, Đukić, Rak, Slevec, Sakelšek, Bartol, Erce, Osolnik, Kramar, V. Brišnik, Škrlj, Krstevski. Trener: Primož Romšak.

Ljubljana je v tek tekmi veljala za favorita in vlogo s predstavo tudi upravičila. Po uvodnem vodstvu z 2:0 je Kamničane na minus ena še približala Lara Marija Gorše, nato pa so Ljubljančani napolnili mrežo gostiteljev srečanja. Najbolj sta se izkazala Rok Kirasič in Luka Ćetković, ki sta zabila po petkrat.

S to tekmo se je sklenila tudi sezona v tej starostni kategoriji.

FOTO: Teja Jazbinšek
Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.