Reprezentanca U15 konec maja na Malto

Moška vaterpolska reprezentanca U15 bo konec tega meseca na Malti igrala kvalifikacije za EP. V skupini C bodo naši mladi upi igrali proti Malti, Franciji in Irski.

Skupina A – CRO, NED, LTU, AZE, GER
Skupina B – RUS, BLR, UKR, LAT, POL
Skupina C – SLO, MLT, FRA, IRL
Skupina D – TUR, ROU, MDA, SUI, CZE

Na EP se uvrstita prvi dve reprezentanci iz vsake kvalifikacijske skupine. Skupino A bodo gostili Hrvati, skupino B Poljaki in skupino C Čehi.

Pod vodstvom trenerja Nikole Hajdina in pomočnika Tadeja Peranoviča so fantje v začetku maja opravili nekaj treningov in se prilagajali tudi na razmere v zunanjem bazenu, saj bodo zunaj nastopali tudi na Malti.

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.