DP mlajših dečkov Ljubljani Slovan

Danes je na POB Kranj potekal zaključni turnir v kategoriji U13. Po tem, ko se Koper ni pojavil na prizorišču tekmovanja, smo, tako kot včeraj pri mladincih, ponovno videli le dve srečanji.

V edinem polfinalu so mladi upi Triglava napolnili mrežo Mariborčanov in slavili kar s +26.

polfinale
Branik : Triglav 1:27 (0:8, 1:7, 0:7, 0:5)

Kalacun 1; B. Štromajer 6, Samelis in Čajič 5, Drolc 4, Berič 3, Zenjilovski 2, Velikanje in A. Vujanovič 1.

Ljubljana Slovan : Koper 1958 10:0 b.b.

Bron je torej zaradi odpovedi Kopra brez boja osvojil Branik, v finalu pa smo spremljali izjemno napeto srečanje. Blestel je mladi up Ljubljane Marcel Lipnik, ki je zabil vseh 8 zadetkov za svoje moštvo. Ljubljana je v 2. četrtini nekoliko ušla, kranjskim vaterpolistom pa se ni uspelo približati na manj kot -2.

za 3. mesto
Branik : Koper 10:0 b.b.

finale
Triglav : Ljubljana Slovan 6:8 (3:3, 0:4, 2:1, 1:0)

Samelis 3, Čajič 2, B. Štromajer 1; Lipnik 8.

FOTO: VK Ljubljana Slovan

Jaka Mikoletič

Comments (1)

  1. This is certainly a amazing write-up. Thank you so much for taking the time to detail all of this out for all of us. It’s a great guide!

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.