Constantin-Bicari k Brescii

Krepijo se tudi italijanski prvaki. Po tem, ko so prekinili večletno vladavino Pro Recca, se pri Brescii zagotovo ne bodo zadovoljili zgolj s tem.  V svoje vrste so zato zvabili Kanadčana Nicolasa Constantina-Bicarija.

Kanadski center, s pestro kariero v Evropi, v Italijo prihaja z Madžarske, kjer je nastopal za Ferencvaroš iz Budimpešte. Na centerski poziciji bo zakrpal vrzel, ki je ostala po odhodu Grka Dimitrisa Nikolaidisa k nemškemu Spandauu, centrski tandem pa bo tvoril s srbskim reprezentantom Đorđejem Lazićem.

Govori se tudi, da naj bi ga Italijani poizkušali naturalizirati in da bi za reprezentanco lahko nastopal že v naslednjem olimpijskem ciklusu.

FOTO: FTC Vizilabda-FB/fradi.hu

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.