Maggie Steffens je z 49 goli podrla olimpijski rekord!

Do teh olimpijskih iger je bila najboljša strelka Tania di Marios s kar 47 goli. Za njo je z devetimi zaostajala Maggie Steffens in zgodilo se je …

Vaterpolistka ZDA Maggie Steffens je končno sama na vrhu zadetih golov na olimpijskih igrah. Na prvi tekmi za zmago proti Japonski jih je dala pet, proti Kitajski je prispevala enega, ob porazu proti Madžarski je prispevala še en gol, proti Rusiji, ki tekmujejo pod olimpijsko zastavo jih je dala štiri.

Skupaj je na olimpijskih igrah dosegla neverjetnih 49 golov in za dva že prehitela dosedanjo rekorderko Tania di Marios. Rekord je postavila v tekmi proti Rusiji v protinapadu v tretji četrtini ob 5:32.

Trener ZDA Adam Kirkorian je ob rekordu dejal, da je vesel tega rekorda, vendar morajo biti zdaj vse sile usmerjene proti ubranitvi olimpijskega zlata.

slika: total-waterpolo

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.