Mitrović v pogovoru s Savićem: Ne poslavljam se od reprezentance

Po poročanju vaterpolovesti se najboljši golman vaterpolskega turnirja na Olimpijskih igrah v Tokiu Branislav Mitrović, se še ne misli posloviti od reprezentance Srbije. S s selektorjem Dejanom Savićem se je dogovoril, da bo še naprej branil za reprezentanco.

To je povedal za RTV Vojvodina in pri tem izpostavil, da je v četrtek imel sestanek z ekipo in se je nato s selektorjem dogovoril za nadaljno reprezentačno pot. Mitrović je že prej omenil, da se ne počuti utrujenega in preobremenjenega in da želi še naprej pomagati Saviću ob zamenjavi generacije ob dejstvu, da je bil to zadnji turnir za Andrija Prlainovića, Filipa Filipovića, Duška in Gojka Pijetlovića, Milana Aleksića in Stefana Mitrovića.

“Dobili boste še eno ekskluzivno novico. Včeraj sem imel sestanek z ekipo in selektorjem in smo se dogovorili, da se ne bom še poslovil. Toliko vam lahko zaenkrat povem,” je dejal Mitrović za Jutranji program na televiziji.

Mitrović je v prvi postavi selekcije Srbije vse od leta 2013 s katero je osvojil že praktično vse.

foto: olympics.com

 

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.