Članska reprezentanca po osmih letih spet skupaj

Včeraj se je na POB Kranj po dolgih osmih letih ponovno zbrala članska reprezentanca in opravila prvi trening pred kvalifikacijami za evropsko prvenstvo, ki bodo na sporedu med 5. in 7. novembrom. Drugi trening fante, ki so si po prvem zboru izborili mesto na nekoliko ožjem spisku čaka že v sredo, 29. septembra.

Reprezentantje so se na prvem zboru zbrali v lepem številu, nagovorila pa sta jih tako predsednik ZVDS Boštjan Tušar, kot novi selektor Krištof Štormajer. Nato so opravili s trening tekmo, na kateri je glavni trener moštva dobil prvi vpogled v pripravljenost igralcev in zožil spisek na tiste, ki bodo v vodi spet čez dva dni.

Krištof Štromajer, selektor Slovenije:
»Želim, da se fantje zavedajo, da gre tu za nekaj več. Da je to neka višja raven, kot jo poznajo v klubih. Tudi sam jim ne nalagam nekega rezultatskega pritiska, vseeno pa bomo vedno šli na zmago. Vesel pa sem, da so se fantje zbrali v tako velikem številu, kar pomeni da so pripravljeni zastopati Slovenijo, in da jim je nek izziv pokazati marsikaj tudi na mednarodni ravni.«

Vabljeni na 2. zbor:
Vratarji: Beton Jure, Žurbi Gašper, Prcać Marko, Koso Alen
Centri: Kadivec Jaša, Stele Martin, Rahne Matic, Bečić Rok
Branilci: Pušavec Andraž, Cerar Aleksander, Vončina Juš, Popović Benjamin
Krila in zunanji: Dimitrijević Aleksa, Lah Jaša, Puš Martin, Nastran Matej, Paunović Aleksander, Gostić Dejan, Gostić Marko, Justin Jan, Štirn Jaka, Pevec Aljaž, Rajšp Matej, Sokler Luka, Potočnik Enej, Čanč Matija Bernard

FOTO: ZVDS/FB

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.