Trije slovenski klubi v Herceg Novem

V petek in soboto je na bazenu Škver v Herceg Novem potekal mednarodni veteranski turnir Total Masters. Na njem je nastopilo 14 ekip, Slovenijo pa so zastopali Posejdon Celje, Ljubljana Slovan in Kranj 75.

Ekipe so igrale po sistemu 2 x 8 minut, najbolje pa se je med slovenskimi moštvi odrezal Posejdon, ki je nastopil v eni izmed dveh skupin, kjer so bila le tri moštva in se z drugim mestom prebil v zgornjo polovico tekmovanja v izločilnih bojih. Celjani so na koncu osvojili šesto mesto.

Kranjčani in Ljubljančani so padli v skupini s po štirimi in se s četrtim oziroma tretjim mestom podali v boj v spodnji polovici turnirja. Prav na koncu sta moštvi med seboj obračunali za deveto mesto, v njem pa so slavili vaterpolisti Ljubljane Slovan. Kranj 75 je končal kot deseti, prejel pa tudi nagrado za “fair play”.

Turnir so sicer osvojili veterani beograjskega Partizana.

Pri slovenskih moštvih velja izpostaviti Rebeko Simič, ki je za Celjane dosegla tudi kar nekaj zadetkov. Kranjčani so nastopili le s četverico in si vsako tekmo sposodili nekatere igralce drugih ekip, za Ljubljano pa so nastopali tudi vaterpolisti, ki smo jih še pred nekaj leti spremljali v članski ligi.

Vsi rezultati turnirja: https://total-waterpolo.com/total-waterpolo-masters-herceg-novi-montenegro/

Foto: ŠD Kranj 75

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.