V Kamniku zadnje dejanje sezone U13

Mlajši dečki se bodo to soboto v Kamniku, na bazenu Pod Skalo borili za pokalno lovoriko. Na turnirju bodo nastopila štiri moštva. V prvem polfinalu se bosta udarila Ljubljana Slovan in domači Calcit, v drugem pa Triglav Kranj in Branik Maribor. Zmagovalca se bosta kasneje borila za naslov pokalnega prvaka v aktualni sezoni.

Kranjčani so pred slabim tednom osvojili državni naslov, do kategera so prišli brez enega samega poraza v boju s preostalimi slovenskimi moštvi. Sledili so jim Ljubljančani, bron pa je takrat pripadel Braniku.

Glede na vremensko napoved bo v Kamniku zagotovo vroče, mladi upi pa bodo tisti, ki bodo želeli še zadnjič v sezoni prikazati, kaj vse so se v tem letu naučili.

Branilca naslova pokalnega zmagovalca žal nimamo, saj v pretekli sezoni, zaradi COVID-19, pokalna tekmovanja mlajših niso bila odigrana.

RAZPORED POKALA U13:
10.30 Ljubljana Slovan : Calcit Kamnik
11.30 Triglav Kranj : Branik Maribor
13.00 finale

FOTO: AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.