Na delu ta vikend tudi drugoligaši, kadeti in mlajši dečki

Pred nami je pester vikend. Poleg obeh tekem članskega DP, bodo na delu še v treh tekmovanjih. Začenja se namreč še druga liga in pa turnirja DP kadetov in mlajših dečkov. Skupaj bomo spremljali kar 19 srečanj.

V soboto bomo dopoldan spremljali 3. turnir DP U13 v Kranju, popoldan pa se bodo za točke na 1. turnirju druge lige, kjer po večini igrajo veteranske ekipe, moštva merila v Novi Gorici.

DP U13, 3. turnir (sobota – POB Kranj)
10.00 Triglav Kranj – Branik Maribor
11.00 Grafist Koper – Calcit Water Polo
12.00 Ljubljana Slovan – Borac Banja Luka
13.00 Calcit Water Polo – Branik Maribor
14.00 Triglav Kranj – Grafist Koper
15.00 Borac Banja Luka – Branik Maribor
16.00 Triglav Kranj – Ljubljana Slovan

DP člani, 2. liga, 1. turnir (sobota – bazen Nova Gorica)
17.00 Gorica – Ljubljana
17.35 Ljubljana – Waterpolo Project
18.10 Waterpolo Project – Žusterna
18.45 Žusterna – Posejdon Celje
19.20 Posejdon Celje – Gorica

V nedeljo pa se bodo, prav tako v Kranju, za nove ligaške točke na 2. turnirju DP merili kadeti.

DP U17, 2. turnir (nedelja – POB Kranj)
10.00 Branik Maribor – Posejdon Celje
11.20 Triglav Kranj – Borac Banja Luka
12.40 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
14.00 Borac Banja Luka – Posejdon Celje
15.20 Triglav Kranj – Ljubljana Slovan

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.