Mladi upi Triglava ta teden v Dubrovniku

Ekipa AVK Triglav Kranj, sestavljena iz igralcev rojenih leta 2009 in mlajših, bo čez celoten teden nastopala na mednarodnem turnirju Tomo v Dubrovnik. Fantje bodo nastopili v kategoriji U14, v skupinskem delu pa se bodo merili s predstavniki iz Nemčije, Španije, Hrvaške in Črne gore.

Triglavane, ki se na pot odpravljajo že danes, najprej jutri ob 8.45 čaka dvoboj z nemškim Cannstattom. Zvečer ob 20.00 se bodo udarili s splitskim Jadranom, nato pa jih čaka prosta sreda. Četrtek prinaša še dva dvoboja. Najprej ponovno zjutraj, ob 8.45, proti španskemu Mediterraniju, za konec skupinskega dela pa ob 18.30 še s kotorskim Primorcem. Med petkom in nedeljo nato sledijo še tekme za razvrstitev.

Za Triglav bodo na turnirju nastopali Bine Štromajer, David Berić, Luka Vujanović, Martin Samelis, Aleksej Pen, Aljaž Bukovšek, Ažbe Kovač, Rožle Rozman, Nikola Čajić, Aleksandar Popović, Patrik Mekinda, Urban Škulj, Mark Mostarac, Lucas Bitežnik in Marko Marinič.

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.