Stefanoviću vendarle državljanstvo in vozovnica za Split

Že pred začetkom priprav je bilo jasno, da je ena glavnih nalog do odhoda na EP tudi pridobivanje slovenskega državljanstva za vaterpolista Ljubljane Slovana Vukašina Stefanovića. V dobesedno zadnjih izdihljajih je zvezi vse skupaj uspelo urediti, tako da se tudi edini levoroki reprezentant podaja v Split skupaj z ekipo. 

Z Zveze vaterpolskih društev Slovenije je prišla dokončna potrditev, da je vsa dokumentacija urejena. Selektor Krištof Štromajer bo med petnajsterico izbrancev lahko računal tudi na pomembno okrepitev, edinega levičarja v ekipi, Stefanovića.

Študent Fakultete za šport v Ljubljani je že pred časom v pogovoru za naš portal izrazil željo, če bi lahko zastopal Slovenijo, ta želja pa se mu bo (nastopil je sicer na dveh prijateljskih tekmah, a še brez slovenskega dokumenta) v Splitu dokončno tudi uresničila. Verjetno bo takrat tudi čas za prvi zadetek v kapici s slovenskim grbom.

Foto: Milina Strihovská, Slovaška (Slovenská plavecká federácia – SPF)

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.