Jutri na delu dečki, v nedeljo pa malčki

Ta konec tedna bomo spremljali tekme v kar treh starostnih kategorijah. Poleg članov, ki bodo igrali tekme drugega kroga, bodo na delu tudi selekcije do 15 in 12 let.

Po koncu pokala, v katerem je lovoriko v kategoriji U15 vzela Ljubljana Slovan bo, prav pri pokalnih prvakih na Kodeljevem potekal 2. turnir lige. Spremljali bomo kar 7 tekem, ki bodo služile kot uvod v članski derbi med domačini in Triglavom.

DP U15, 2. turnir – sobota (Kodeljevo, Ljubljana)
11.00 Grafist Koper – Ljubljana Slovan*
12.00 Triglav Kranj – Calcit Kamnik
13.00 PD Maribor – Grafist Koper*
14.00 Borac Banja Luka – Branik Maribor
15.00 Calcit Kamnik – PD Maribor
16.00 Borac Banja Luka – Triglav Kranj
17.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor

*kasneje je prišlo do odpovedi Kopra pri U15, tako da se turnir začne ob 12.00, ob 13.00 pa se bo PD Maribor udaril z Ljubljano Slovan

Nedelja bo nato prinesla tudi 2. turnir za najmlajše, ki ga bo gostil Koper. Na tekmovanje se je prijavilo 9 ekip, s po dvema bosta nastopila Ljubljana Slovan in banjaluški Borac, s po eno pa Triglav, Calcit Kamnik, Opatija, Gorica in domači Grafist.

Razpored celotnega turnirja najdete na spodnji sliki:

FOTO: AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.