12

Christian Netteron

12

Christian Netteron

Height
5'5''
Weight
180 lbs
Age
22
Birthday
18 novembra, 2000
Trenutna ekipa
Alchemists
Pretekle ekipe
Reprezentanca U15 konec maja na Malto
Competitions
Primary League, Secondary League
Seasons
2016, 2017, 2018
Državljanstvo
kor Južna Koreja
Položaj
Defender
0avg
Goals per game
0avg
Assists per game
Shot Accuracy
0%
Pass Accuracy
0%
Performance
0%
Penalty Kick Accuracy
0%
Win ratio
0%
OstaloTuja prvenstva

Jugu 15., Mladosti pa 10. pokalni naslov

V sredo in četrtek je na bazenu Sava v Zagrebu potekal finalni turnir moškega pokala Hrvaške in pa veliki finale tega tekmovanja za ženske. Naslova prvaka sta se...
Alpe Waterpolo LeagueMednarodna tekmovanja

Na Reki na sporedu samo en slovenski obračun

Za nami sta že prva dva turnirja Alpe Waterpolo lige, ki sta že nekoliko pokazala razmerje moči med ekipami. Še bližje četverici, ki bo igrala na zaključnem turnirju,...
OstaloZanimivosti

Kranj 75 drugi v Novem Sadu

V soboto je na bazenu Slana Bara v Novem Sadu potekal tradicionalni veteranski turnir, na katerem so nastopala moštva Delfina iz Rovinja, veteranov kranjskega Triglava – ŠD Kranj...
Alpe Waterpolo LeagueMednarodna tekmovanjaSlovenska tekmovanja

Sprememba koledarja tekmovanj za sezono 2022/23

Zveza vaterpolskih društev Slovenije je sprejela nekatere spremembe v koledarju tekmovanj za člane, to pa je nekoliko vplivalo tudi na tekmovanja mlajših kategorij. Ker člansko reprezentanco konec junija...

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.