1

Nick Rodgers

1

Nick Rodgers

Height
6'6''
Weight
205 lbs
Age
25
Birthday
18 januarja, 1999
Trenutna ekipa
Alchemists
Pretekle ekipe
Clovers
Competitions
Primary League, Secondary League
Seasons
2016, 2017, 2018
Državljanstvo
swe Švedska
Položaj
Goalkeeper
0avg
Goals per game
0avg
Assists per game
DogodkiSlovenska tekmovanja

V Kranju bo v četrtek še zelo zanimivo

Minulo soboto so se v bazenu Kodeljevo v prvi polfinalni tekmi pokala Slovenije vaterpolisti Ljubljane Slovana in Triglava razšli z neodločenim izidom 10:10. Povratna tekma bo v četrtek,...
Slovenska tekmovanja

Odločitev bo padla v Kranju

V prvi polfinalni tekmi pokala Slovenije so se v ljubljanskem bazenu Kodeljevo vaterpolisti Ljubljane Slovana in Triglava razšli z neodločenim izidom 10:10 (4:4, 3:3, 2:3, 1:0). Povratna tekma...
Slovenska tekmovanja

V polfinale končnice še Koprčani

V tretjem krogu skupine 2 slovenskega državnega prvenstva so vaterpolisti Grafist Kopra premagali Calcit Water Polo z 12:11 (4:2, 2:0, 3:3, 3:6). Z zmago so se Koprčani uvrstili...

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.