5

Thomas Black

5

Thomas Black

Height
5'88''
Weight
194 lbs
Age
22
Birthday
18 maja, 2000
Trenutna ekipa
Alchemists
Pretekle ekipe
Reprezentanca U15 konec maja na Malto
Competitions
Primary League, Secondary League
Seasons
2016, 2017, 2018
Državljanstvo
isr Izrael
Položaj
Defender
0.20avg
Goals per game
0.20avg
Assists per game
Shot Accuracy
0%
Pass Accuracy
0%
Performance
0%
Penalty Kick Accuracy
0%
Win ratio
60%
Reprezentance

Prihodnjo nedeljo prvi reprezentančni zbor v Kranju

Slovensko člansko reprezentanco od 23. do 25. junija čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki bo sicer šele januarja prihodnje leto v Izraelu. V nedeljo, 12. februarja, bo selektor...
Alpe Waterpolo LeagueMednarodna tekmovanja

Ljubljančani bodo redni del AWL končali na prvem mestu

Čeprav je do konca rednega dela Alpe Waterpolo lige še en turnir, ki bo od 26. februarja v Kopru, so si vaterpolisti Ljubljane Slovana z zmago proti AVK...
Alpe Waterpolo LeagueMednarodna tekmovanja

Preobrat Kamničanov v dvoboju s Koprčani

Prvi dan četrtega turnirja Alpe Waterpolo lige v Kranju je bil v ospredju slovenski obračun med Calcit Water Polom in Grafist Koprom. Z 11:10 so se na koncu...
Alpe Waterpolo LeagueMednarodna tekmovanja

V nedeljo spet derbi med AVK Triglavom in Ljubljano Slovanom

S tekmo med domačim AVK Triglavom in Tržačani se bo v Pokritem olimpijskem bazenu v Kranju po skoraj dveh mesecih premora s četrtim turnirjem nadaljevala Alpe Waterpolo liga....

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.