Srbija že v olimpijskem ritmu

Srbski vaterpolisti so pred začetkom turnirja zadovoljni s pogoji in delom v Kašivazakiju na Japonskem. Za igralce je prilagajanje na časovno razliko že stvar preteklosti. Delajo v telovadnici, v vodi trenirajo z odlično reprezentanco Črne gore.

“Vem, da vse zanima, vendar nimam kaj dodati. To je verjetno še najboljše, ker to pomeni, da se vse odvija po načrtih kot smo načrtovali”, je dejal selektor Dejan Savić za vaterpolsko zvezo Srbije. Zdravstvena kartoteka je odlična, nobenega problema nimamo s tem, da nam je Črna gora nasprotnik v skupini. Za sparing partnerja smo se odločili že lansko leto, ko smo se pripravljali na OI. Po drugi strani se pa med seboj odlično poznamo in tako eden pred drugim nimamo kaj skrivati.”

Kot navaja selektor, so domačini v Kašivazakiju izredno prijazni, kot pred dvema letoma, ko je bila Srbska reprezentanca tam na pripravah za svetovno prvenstvo.

Srbija bo na olimpijskem turnirju igrala s Hrvaško, Črno goro, Avstralijo, Kazahstanom in Španijo.

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.