Evropski duo želi v boj za kolajne

Ženski reprezentanci Nizozemske in Rusije oziroma ekipa ROC, pod katerim Rusi na OI uradno nastopajo, gresta na igre v Tokio zagotovo z namenom, da se domov vrneta bogatejši za olimpijsko odličje. Rusinje tudi branijo bron iz Ria.

Ruska reprezentanca na vsakem turnirju spada v ožji krog favoritinj za odličja.  Rusinje, na čelu z eno najboljših vaterpolistk zadnjih let Ekaterino Prokofyevo, ki bo v Tokiu na OI nastopila že četrtič, se zagotovo tudi z Japonske želijo vrniti z odličjem.

Postava ROC: Evgenia Golovina, Maria Bersneeva, Ekaterina Prokofyeva, Elvina Karimova, Nadezhda Glyzina, Veronika Vakhitova, Alena Serzhantova, Anastasia Simanovich, Anna Timofeeva, Evgeniya Soboleva, Evgeniya Ivanova, Anastasia Fedotova, Anna Karnaukh, Selektor: Alexandr Gaidukov.

V boj za odličja se zagotovo želijo vmešati tudi Nizozemke, ki stavijo predvsem na to, da bo razpoložena izjemna strelka Maud Megens.

Postava Nizozemske: Joanne Koenders, Maud Megens, Dagmar Genee, Sabrina van der Sloot, Iris Wolves, Nomi Stomphorst, Kitty-LinnJoustra, Vivian Sevenich, Maartje Keuning, Ilse Koolhaas, Simone van de Kraats, Brigite Skeelingm Debby Willemsz. Selektor: Arno Havenga.

FOTO: Total Waterpolo

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.